Sund Rehab

Sund Rehab

PainDrainer har ett nära samarbete med Sund Rehab AB, ett hälsocenter och rehabklinik som arbetar med bl a fysio- och massageterapi. Fokus ligger på hela människan och Sund Rehab arbetar med b la spänningar eller skador i muskler, leder och nerver.

Sund Rehab har tillsammans med PainDrainer arbetat fram olika övningar som kan användas vid smärta, samt medicinskt granskat de texter och artiklar som du hittar på PainDrainers sida.

Sund Rehab grundades av Susanne Nordell och Anders Nilsson.

Susanne Nordell
Susanne Nordell, Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut.

Susanne Nordell, Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut. Susanne arbetar som fysioterapeut sedan 2001. Ortopedisk manuell terapi är hennes inriktning med extra fokus på nacke, huvudvärk ,Whiplashproblematik och skuldror. Susanne är också mindfulnessinstruktör och ger regelbundet kurser i detta. Hon jobbar med manipulationer och andra manuella tekniker samt träningsterapi och ger alltid sina patienter egna redskap att rehabilitera, hantera och förebygga skada och smärta.

 

Anders Nilsson, Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut

Anders arbetar som sjukgymnast sedan 1988. Anders är specialiserad på skador i nack-rygg-axlar-leder och har arbetat mycket även med idrottsskador. Anders jobbar med tekniker såsom Medicinsk Tränings Terapi (MTT), Ortopedisk medicin, Akupunktur, Low force manipulation, Idrottsmedicin och McKenziemetoden. Behandlingen bygger alltid på en noggrann undersökning och det är viktigt att se hela människan och utifrån resultatet utformas behandlingen. Anders lägger stor vikt på att patienterna måste förstå vad som orsakar besvären och vad patienten kan göra själv för att må bättre och vara delaktig i sitt tillfrisknande.

I samarbete med

Prova PainDrainer gratis!

Medicinteknisk produkt

Vi följer GDPR

© PainDrainer AB
org nr. 559156-5196
Medicon Village, 223 81 Lund, Sweden
info@paindrainer.com